loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

Modern Mobi̇lyanin Kali̇teli̇ Adresi̇ “Belusso Mobi̇lya”

Belusso mobilya modern tasarımları ve özel iç mimarlık desteği ile Modoko Mobilyacılar Sitesi'nde sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.
Geri Dön
Modern Mobi̇lyanin Kali̇teli̇ Adresi̇ “Belusso Mobi̇lya” | Belusso Mobilya

Belusso mobilya modern tasarımları ve özel iç mimarlık desteği ile Modoko Mobilyacılar Sitesi'nde sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Mobilya üretim ve satış sezonu başladı diyebileceğimiz bir döneme girdik. Düğün sezonun açılması ile birlikte mobilya alışverişlerinde artan etkileşim aynı oranda da dekorasyon fikirleri araştırması ile birlikte daha da fazlalaştı. Peki ya 2021 mobilya sezonunda ön planda olan mobilya tasarımları hangileri ? Mobilya dekorasyonu yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Gelin birlikte inceleyelim.

Modern Salon Dekorasyon Projesi

Öncelik modern mobilya tarzında !

2021 mobilya modellerinde de geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi modern mobilya modelleri ve modern dekorasyon türleri ön planda. Gündelik hayatın sıkıcı ve yorucu temposundan yorulan insanlar, evlerine geldiği zaman daha sakin ve huzurlu bir ortam aradıkları için evlerini modern veya minimalist tarzda dekore etmeyi tercih ediyorlar. 

Belusso Mobilya İle Modern Tarzı Yakalayın

Uzun yıllardır mobilya sektöründe olan ve yapmış olduğu mobilya tasarımları ile kalite ve şıklığı aynı anda yakalamayı başaran Belusso Mobilya, modern mobilya ve modern dekorasyon alanında kendini kanıtlamış bir mobilya firmasıdır diyebiliriz !

Yemek odasından koltuk takımına, berjerden yatak odası takımına her alanda mobilya üretimi yapan Belusso Mobilya aynı zamanda da kişiye özel iç mimarlık desteği vermektedir.

Ücretsiz İç Mimarlık Desteği Nasıl Alabilirim ?

Müşteriye önem veren standart mobilyanın dışına çıkarak kişiye özel mobilya modelleri üreten Belusso Mobilya, alanında uzman iç mimarlar ile birlikte geliştirdiği özel projelendirme departmanı ile sizlere ücretsiz iç mimarlık desteği vermektedir. 

Modern Ev Dekorasyonu

Dilediğiniz dekorasyon fikrini veya mobilya modelini; yine dilediğiniz renk, kumaş ve özelliklerde ilk önce 3D olarak projelendirmekte ve daha sonradan bu projeyi sizlere sunmaktadır. En son kararı size bırakarak üretim aşamasına geçen Belusso Mobilya, daha sonra da vermiş olduğu satış sonrası hizmet ve garanti seçenekleri ile A’dan Z’ye her ihtiyacınızı karşılamaktadır.

İstanbul’da bulunan Modoko Mobilyacılar Sitesi’nde faaliyet gösteren Belusso Mobilya’ya dilerseniz mağazaya gelerek dilerseniz de soyal medya mecralarından rahatlıkla ulaşarak kolayca detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz. 

Modern mobilya modellerinin öncüsü sayılan Belusso Mobilya’yı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz ! :)