loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

BASINDA BİZ- BELUSSO MOBİLYA KARAMAN HABER’DE

Karaman Haber internet sitesi bu haftaki haber yazısında Belusso Mobilya'yı konu aldı. Karaman Haber Belusso'nun mobilyacılık alanındaki faaliyetlerini değerlendirdi.
Geri Dön
BASINDA BİZ- BELUSSO MOBİLYA KARAMAN HABER’DE | Belusso Mobilya

Karaman Haber internet sitesi bu haftaki haber yazısında Belusso Mobilya'yı konu aldı. Karaman Haber Belusso'nun mobilyacılık alanındaki faaliyetlerini değerlendirdi.

Mobilyacılık alanında vermiş olduğumuz hizmetler karşılığında artık Türkiye’de birçok insan tarafından tanınıyor ve müşteri ağımızı biraz daha olsun fazlalaştırabiliyoruz.

Belusso Ne Yapıyor?

Proje odaklı çalışan Belusso Mobilya, vermiş olduğu iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti ile hem yurt içine hem de yurt dışına çalışmalar gerçekleştiren bir mobilya firmasıdır. Türkiye/İstanbul merkezli olan Belusso Mobilya, 30 yıllık tecrübesi ile mobilya devi dendiği zaman ilk akla gelen mobilya firmalarından biri olmayı başarmıştır.

Belusso Mobilya dikkatleri üzerine çekiyor !

Yatak odasından yemek takımına, koltuk takımından iç mimarlık desteğine kadar birçok hizmet veren Belusso Mobilya, dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış ve bu başarısı da basında yerini bulmuştur.

Karaman Haber tarafından yapılan “ mobilya denenince ilk akla gelen firma “ haber başlığında Belusso Mobilya hakkında birçok güzel övgüler yapılmış ve beğeniler sunulmuştur. Sizler ile buluştuğumuz her platformu başarılı bir şekilde değerlendirmek adına oluşturduğumuz politikamızdan dönmeden, başarılı ve müşteri dostu şeklinde kalite politikamızı devam ettireceğiz.

 

Karaman Haber’in yapmış olduğu Belusso Mobilya haberini; BURADAN okuyabilirsiniz.