loader

Modoko Mobilyacılar Sitesi 3. Cad. No: 223 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul, Türkiye

Mermer Desenli Yemek Masası

Mermer desenli yemek masası modelleri, kişiye özel tasarımları ve uygun fiyatlı avantajları ile Belusso Mobilya'da.
Geri Dön
Mermer Desenli Yemek Masası | Belusso Mobilya

Mermer desenli yemek masası modelleri, kişiye özel tasarımları ve uygun fiyatlı avantajları ile Belusso Mobilya'da.

Son dönemlerde ahşap yemek masalar ön plana çıkmıştı ancak özellikle 2021 mobilya modellerinin sonlarına geldiği ve kendini tüketmeye başladığı bu dönemlerde mermer, ahşabın önüne geçerek mobilya modellerinde kendini göstermeye başladı ve 2022’de de kendi göstermeye kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor.

Ancak bakıldığı zaman özellikle mermer yemek masalarında büyük problemler çıkabiliyor veya doğru kullanımda kullanılmadığı zaman oldukça yıpranan bir mobilya olarak görülebiliyor. Bu nedenle de insanlar, gerçek mermer olmayan ama mermer deseni bulunan mobilya modellerini evlerinde, bilhassa da yemek odalarında tercih ediyor.

Mermer Yemek Masalarının Dezavantajları Nelerdir?

Mermer yemek masaları her ne kadar oldukça şık ve estetik bir bakış açısına sahip olduğunuzu gösterse de kullanımı ahşap ve diğer malzemelere göre çok daha zor diyebiliriz. 

Mermer yemek masaları, dikkatli kullanım gerektiren ve düzenli olarak temizlenmesi gereken bir mobilyadır. Doğrudan almış olduğu bir darbe ile kolayca çizilebilir ve özellikle de sıcak maddelerden kolayca etkilenebilir. Bunlarla birlikte mermer yemek masaları oldukça ağır bir mobilya olduğu için bir yerden bir yere taşıması zor olacaktır.

Ancak!

Mobilya tasarımcıları ve üreticileri, mermer kullanımını en minimalist düzeye getirmiş ve bunun yerine hayatımızın her yerine mermer desenini getirmiştir. Örnek olarak mermer desenli masalar, gerçek mermer yemek masalarından çok daha kullanışlı aynı zamanda da çok daha uygun fiyatlıdır.

Belusso Mobilya’nın üretmiş olduğu kişiye özel olarak tasarlanabilen mermer desen masa modelleri hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.